2. HBL – 2. TURNIR REGIJE JUG

2. HBL Regija Jug 2. turnir

2. HBL – REGIJA JUG – 2. TURNIR – Pobjednik Željan Radosavljević

23. i 24. ožujka 2019. godine u biljarskom klubu Merit iz Splita održao se 2. turnir 2. HBL – regije Jug. Na turniru je nastupilo 36 natjecatelja iz 7 klubova.

Pobjednik turnira je Željan Radosavljević iz BK Pink Panther koji je u finalu pobijedio klupskog kolegu i vodeće na rang-listi Mario Soptu. Brončane medalje osvojili su Igor Škorić iz BK Olimp te Vedran Gracin iz BK Merit. Čestitke osvajačima medalja!

Ždrijeb | Rang-lista

NAJAVA

Drugi turnir 2. HBL u sezoni 2019. za regiju JUG održati će se za vikend 23. i 24. ožujka 2019. godine u prostorijama BK „Merit” Split. Turnir započinje u subotu 23. ožujka 2019. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina devetka (9-Ball).
Pravo nastupa na turniru imaju svi natjecatelji koji se ne natječu u 1. HBL. te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu jug@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 20. ožujka 2019. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 22. ožujka 2019. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.
Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 22. ožujka 2019. godine na stranici cuescore.com.
Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Takoder, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.
Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

POPIS NATJECATELJA (37)

BK OLIMP (4)
1. Igor Škorić
2. Goran Bogunović
3. Božo Propadalo
4. Robert Grubić

BK DRNIŠ (4)
1. Nikola Odak
2. Zdenko Puljić
3. Jere Puljić
4. Vice Bačić

BK PINK PANTHER (5)
1. Radoslav Knežić
2. Mario Sopta
3. Pero Tomić
4. Špiro Cokarić
5. Željan Radosavljević

BK DESETKA (9)
1. Dražen Šaškor
2. Marin Milovčić
3. Mladen Kelava
4. Berislav Šilić
5. Marin Cokarić
6. Damir Roje
7. Frane Petričević
8. Tomislav Pilj
9. Petar Škomrlj

BK MERIT (5)
1. Marin Lolić
2. Ivan Buljan
3. Duje Glavinić
4. Vjeko Šoškić
5 Vedran Gracin

BK ŠIBENIK (3)
1. Dejan Matura
2. Martin Krstić
3. Mario Dražić

BK ZEUS (7)
1. Ferdinand Arambašić
2. Marin Bilić
3. Vedran Divković
4. Tomislav Ljulj
5. Hrvoje Hrgović
6. Mladen Zečić
7. Mile Afić