2. HBL – REGIJA ISTOK – 4. TURNIR

Plakati-HBS-face-2-HBL-Istok

2. HBL – REGIJA ISTOK – 4. TURNIR – Pobjednik Saša Đukić

15. i 16. lipnja 2019. godine u biljarskom klubu Plan B održao se 4. turnir 2. HBL – regije Istok. Na turniru je nastupilo 16 natjecatelja iz 2 kluba.

Pobjednik turnira je Saša Đukić iz BK Plan B koji je u finalu pobijedio Krešimira Markanovića iz BK Cibalia. Brončane medalje osvojili su Vedran Vojvodić i Tomislav Cvitanušić iz BK Plan B. Čestitke osvajačima medalja!

ŽDRIJEB TURNIRA | RANG-LISTA

NAJAVA

Četvti turnir 2. HBL u sezoni 2019. za regiju ISTOK održati će se za vikend 15. i 16. lipnja 2019. godine u prostorijama BK „Plan B” Osijek. Turnir započinje u subotu 15. lipnja 2019. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina osmica (8-Ball).
Pravo nastupa na turniru imaju svi natjecatelji koji se ne natječu u 1. HBL. te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu istok@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 12. lipnja 2019. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 14. lipnja 2019. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Disciplinskon pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.
Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 14. lipnja 2019. godine na stranici cuescore.com.
Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Takoder, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.
Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

POPIS PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (17)

BK CIBALIA (4)
1. Ivan Lončarić
2. Krešimir Markanović
3. Tihomir Kohon
4. Darko Vidović

BK PLAN B (13)
1. Dalibor Pipunić
2. Mario Uštar
3. Matej Opačak
4. Sven Markušev
5. Luka Buljan
6. Tomislav Cvitanušić
7. Mario Hmura
8. Ivan Grubišić
9. Novica Marjanović
10. Vedran Vojvodić
11. Saša Djukić
12. Nenad Havelka
13. Dinko Šokčević