2. HBL – 1. TURNIR – Regija ISTOK

Plakati-HBS-face-2-HBL-1920x1080-Istok

IVAN VICKOVIĆ POBJEDNIK

Ivan Vicković iz biljarskog kluba Plan B pobjednik je 1. turnira 2. HBL regija ISTOK. U finalu je pobijedio klupskog kolegu Filipa Kotromanovića, dok su treće mjesto osvojili Darko Vidović iz biljarskog kluba Cibalia te Zoran Dmitrović iz biljarskog kluba Plan B.
Na turniru je nastupilo 28 natjecatelja iz 2 biljarska kluba.

ŽDRIJEB | RANG-LISTA

NAJAVA

Prvi turnir 2. HBL u sezoni 2020. za regiju ISTOK održati će se za vikend 1. i 2. veljače 2020. godine u prostorijama BK “PLAN B” Osijek. Turnir započinje u subotu 1. veljače 2020. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina desetka (10-Ball).

Pravo nastupa na turniru imaju svi natjecatelji koji se ne natječu u 1. HBL. te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu istok@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 29. siječnja 2020. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 31. siječnja 2020. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 31. siječnja 2020. godine na stranici cuescore.com.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za sezonu 2020.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (28)

BK Cibalia (6)
1. Krešimir Markanović
2. Darko Vidović
3. Dragan Đuraković
4. Marjan Vuković
5. Ivan Bekavac
6. Krešimir Kruljac
BK Plan B (22)
1. Dinko Šokčević
2. Juraj Vojvodić
3. Ivan Grubišić
4. Dalibor Pipunić
5. Sven Markušev
6. Tomislav Cvitanušić
7. Nenad Havelka
8. Sebastijan Križanić
9. Ivan Vicković
10. Filip Kotromanović
11. Matej Opačak
12. Zvonko Pešo
13. Dejan Činčurak
14. Matej Matković
15. Gordan Farkaš
16. Vedran Vojvodić
17. Zoran Dmitrović
18. Novica Marjanović
19. Dino Grubišić
20. Igor Troskot
21. Ivan Tolić
22. Mario Uštar