2. HBL – 6. TURNIR – REGIJA SJEVER

Plakati-HBS-face-2-HBL-Sjever

2. HBL – REGIJA SJEVER – 6. TURNIR – Pobjednik Edin Redžić

Posljednji 6. turnir 2. HBL regije SJEVER odigran je 23. i 24. studenog 2019. godine u biljarskom klubu Metropolis Zagreb. Na turniru je nastupilo 36 natjecatelja iz 7 klubova.

Pobjednik turnira je Edin Redžić iz BK 8 Ball Sesvete koji je u finalu pobijedio Tomislava Rahlea iz BK Shooters Bjelovar. Brončane medalje osvojili su Dario Škorput i Zoran Husul iz BK Metropolis???.
Čestitke osvajačima medalja!

Ukupnu pobjedu u sezoni 2019. za regiju JUG 2. HBL osvojio je Tomislav Rahle iz BK Shooters koji je time osigurao povratak u 1. HBL za sezonu 2020.
Svoj put u 1. HBL kroz kvalifikacije mogu tražiti Edin Redžić iz BK 8 Ball Sesvete, Tin Petljak iz BK Metropolis te Saša Kušter iz BK Zlatar.

ŽDRIJEB TURNIRA | RANG-LISTA

NAJAVA

Šesti i posljednji turnir 2. HBL u sezoni 2019. za regiju SJEVER održati će se za vikend 23. i 24. studenoga 2019. godine u prostorijama BK “Metropolis” Zagreb. Turnir započinje u subotu 23. studenoga 2019. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina desetka (10-Ball).

Pravo nastupa na turniru imaju svi natjecatelji koji se ne natječu u 1. HBL. te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu sjever@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 20. studeni 2019. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Sve naknadne prijave neće se uvažavati. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 22. studeni 2019. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 22. studenog 2019. godine na stranici cuescore.com.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (39)

SC Pot (1)
1. Darko Gašparović

SC The Nugget (1)
1. Stipan Dolić

BK Shooter (4)
1. Tomislav Rahle
2. Marijan Rahle
3. Krunoslav Mišir
4. Tin Dalipi

BK Zlatar (6)
1. Juraj Jurković
2. Robert Burić
3. Ivan Samaržija
4. Eduard Pintarić
5. Danijel Tot
6. Krunoslav Slišković

BK 8 Ball Sesvete (16)
1. Zdenko Bokšić
2. Igor Jurišić
3. Kristijan Kipson
4. Tihomir Smolko
5. Dario Jozić
6. Maro Marčinko
7. Edin Redžić
8. Josip Berišić
9. Domagoj Tikvić
10. Stjepko Hunjet
11. Darko Šiljeg
12. Denis Maretić
13. Mladen Sever
14. Karlo Salkić
15. Luka Peruško
16. Luka Kojić

BK Metropolis (10)
1.   Krešo Ceraj
2. Borna Bevanda
3. Mateo Majstorović
4. Zoran Husul
5. Tin Petljak
6. Dario Škorput
7. Davorin Meštrić
8. Edin Fetahović
9. Marko Mijat
10. Denis Budak

BK Mr. Q (1)
1. Jure Šiško