2. HBL – 6. TURNIR – REGIJA JUG

Plakati-HBS-face-2-HBL-Jug

2. HBL – REGIJA JUG – 6. TURNIR – Pobjednik Špiro Cokarić

Posljednji 6. turnir 2. HBL regije JUG odigran je 23. i 24. studenog 2019. godine u biljarskom klubu Desetka Split. Na turniru je nastupilo 26 natjecatelja iz 6 klubova.

Pobjednik turnira je Špiro Cokarić iz BK Pink Panther Split koji je u finalu pobijedio Igora Škorića iz BK Olimp Split. Brončane medalje osvojili su Mihovil Kovačić iz BK Olimp i Radoslav Knežić iz BK Pink Panther.
Čestitke osvajačima medalja!

Ukupnu pobjedu u sezoni 2019. za regiju JUG 2. HBL osvojio je Božo Propadalo iz BK Olimp koji je time osigurao nastup u 1. HBL za sezonu 2020.
Svoj put u 1. HBL kroz kvalifikacije mogu tražiti Berislav Šilić iz BK Desetka Split, Špiro Cokarić iz BK Pink Panther te Igor Škorić iz BK Olimp.

ŽDRIJEB TURNIRA | RANG-LISTA

NAJAVA

Šesti i posljednji turnir 2. HBL u sezoni 2019. za regiju JUG održati će se za vikend 23. i 24. studenoga 2019. godine u prostorijama BK “Desetka” Split. Turnir započinje u subotu 23. studenoga 2019. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina desetka (10-Ball).

Pravo nastupa na turniru imaju svi natjecatelji koji se ne natječu u 1. HBL. te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu jug@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 20. studeni 2019. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Sve naknadne prijave neće se uvažavati. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 22. studeni 2019. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 22. studenog 2019. godine na stranici cuescore.com.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (31)

BK Olimp (4)
1. Igor Škorić
2. Božo Propadalo
3. Robert Grubić
4. Mihovil Kovačić

BK Pink Panther (3)
1. Radoslav Knežić
2. Špiro Cokarić
3. Mario Sopta

BK Sneaky Pete (1)
1. Marko Šola

BK Beretka (1)
1. Marin Ivančić

BK Desetka (8)
1. Tomislav Pilj
2. Petar Škomrlj
3. Damir Roje
4. Berislav Šilić
5. Tomislava Palinić
6. Marin Cokarić
7. Mladen Kelava
8. Frane Petričević

BK Drniš (6)
1. Nikola Odak
2. Zdenko Puljić
3. Jere Puljić
4. Vice Bačić
5. Mate Močić
6. Josip Kulušić

BK Merit (7)
1. Ivan Buljan
2. Vinko Smolić
3. Duje Glavinić
4. Vedran Gracin
5. Ivan Šantić
6. Davor Marjanović
7. Goran Bazina