2. HBL – 6. TURNIR – REGIJA ISTOK

Plakati-HBS-face-2-HBL-Istok

2. HBL – REGIJA ISTOK – 6. TURNIR – Pobjednik Krešimir Markanović

Posljednji 6. turnir 2. HBL regije ISTOK odigran je 23. studenog 2019. godine u biljarskom klubu Plan B Osijek. Na turniru je nastupilo 16 natjecatelja iz 2 kluba.

Pobjednik turnira je Krešimir Markanović iz BK Cibalia koji je u finalu pobijedio Mario Uštara iz BK Plan B. Brončane medalje osvojili su Ivan Tolić iz BK Plan B i Krešimir Kruljac iz BK Cibalia.
Čestitke osvajačima medalja!

Ukupnu pobjedu u sezoni 2019. za regiju ISTOK 2. HBL osvojio je Saša Đukić iz BK Plan B koji je time osigurao nastup u 1. HBL za sezonu 2020.
Svoj put u 1. HBL kroz kvalifikacije mogu tražiti Krešimir Markanović i Darko Vidović iz BK Cibalia te Tomislav Cvitanušić iz BK Plan B.

ŽDRIJEB TURNIRA | RANG-LISTA

NAJAVA

Šesti i posljednji turnir 2. HBL u sezoni 2019. za regiju ISTOK održati će se za vikend 23. i 24. studenoga 2019. godine u prostorijama BK “Plan B” Osijek. Turnir započinje u subotu 23. studenoga 2019. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina desetka (10-Ball).

Pravo nastupa na turniru imaju svi natjecatelji koji se ne natječu u 1. HBL. te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu istok@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 20. studeni 2019. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Sve naknadne prijave neće se uvažavati. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 22. studeni 2019. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 22. studenog 2019. godine na stranici cuescore.com.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (17)

BK Cibalia (3)
1. Krešimir Markanović
2. Krešimir Kruljac
3. Darko Vidović

Plan B (14)
1. Dalibor Pipunić
2. Tomislav Cvitanušić
3. Dinko Šokčević
4. Sebastijan Križanić
5. Sven Markušev
6. Mario Hmura
7. Nenad Havelka
8. Mario Uštar
9. Vedran Vojvodić
10. Saša Djukić
11. Ivan Grubišić
12. Nikola Šutalo
13. Matej Opačak
14. Ivan Tolić