2. HBL – 4. TURNIR – REGIJA ISTOK

Plakati-HBS-face-2-HBL-Istok

MARIO HMURA POBJEDNIK!

Mario Hmura iz biljarskog kluba Plan B pobjednik je 4. turnira 2. HBL ISTOK. U finalu je pobijedio Zorana Dmitrovića (BK Plan B), dok su treće mjesto podijelili Krešimir Vuković (BK Plan B) i Ivan Bekavac (BK Cibalia).
Na turniru je nastupilo 16 od prijavljenih 17 natjecatelja iz 2 kluba.

Do kraja sezone 2. HBL ostao je samo još jedan turnir Goran Farkaš (BK Plan B) drži prvu poziciju ispred Ivana Grubišića (BK Plan B), stotinjak bodova iza njih veću pogrešku čekaju Darko Vidović (BK Cibalia) i Filip Kotromanović (BK Plan B).

ŽDRIJEB | RANG-LISTA

NAJAVA

Četvrti turnir 2. HBL u sezoni 2020. za regiju ISTOK održati će se za vikend 7. i 8. studenoga 2020. godine u prostorijama BK “PLAN B” Osijek. Turnir započinje u subotu 7. studenoga 2020. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina desetka (10-Ball).

Pravo nastupa na turniru imaju svi natjecatelji koji se ne natječu u 1. HBL te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu istok@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 4. studenoga 2020. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 6. studenoga 2020. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 6. studenoga 2020. godine na stranici cuescore.com.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za sezonu 2020.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora. Za vrijeme natjecanja samo natjecatelji i organizatori smiju boraviti u prostoru za natjecanje.
Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecatelja i organizatora, ne dolaze na natjecanje.
Prilikom dolaska na mjesto održavanja natjecatelja obvezno je nošenje zaštitnih maski. Molimo sve sudionike da pripreme svoja vlastita dezinfekcijska sredstva te da drže preporučeni razmak od ostalih sudionika na natjecanju. Molimo predstavnike klubova neka pripreme svoju kemijsku olovku kako bi mogli ispuniti potrebne obrasce.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

Pregled prijavljenih natjecatelja (17)

BK Cibalia (4)
1. Krešimir Markanović
2. Darko Vidović
3. Danijel Ozdanovac
4. Bruno Ivković
5. Ivan Bekavac

BK Plan B (12)
1. Sven Markušev
2. Dalibor Pipunić
3. Zoran Dmitrović
4. Matej Matković
5. Filip Kotromanović
6. Krešimir Vuković
7. Matej Opačak
8. Juraj Vojvodić
9. Gordan Farkaš
10. Ivan Grubišić
11. Nenad Havelka
12. Mario Hmura