2. HBL – 3. TURNIR REGIJE SJEVER

Plakati-HBS-face-2-HBL-Sjever

2. HBL – REGIJA SJEVER – 3. TURNIR – Pobjednik Tomislav Rahle

11. i 12. svibnja 2019. godine u biljarskom klubu Metropolis Sesvete održao se 3. turnir 2. HBL – regije Sjever. Na turniru je nastupilo 46 natjecatelja iz 9 klubova.

Pobjednik turnira je Tomislav Rahle iz BK Shooters koji je u finalu pobijedio Ivicu Medunića iz BK Mr. Q. Brončane medalje osvojili su Stipan Dolić iz SK Nugget te Tin Venos iz BK Mr. Q. Čestitke osvajačima medalja!

ŽDRIJEB TURNIRA | RANG-LISTA

NAJAVA

Treći turnir 2. HBL u sezoni 2019. za regiju SJEVER održati će se za vikend 11. i 12. svibnja 2019. godine u prostorijama BK „Metropolis” Zagreb. Turnir započinje u subotu 11. svibnja 2019. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina desetka (10-Ball).
Pravo nastupa na turniru imaju svi natjecatelji koji se ne natječu u 1. HBL. te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu sjever@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 8. svibnja 2019. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 10. svibnja 2019. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.
Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 10. svibnja 2019. godine na stranici cuescore.com.
Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Takoder, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.
Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

POPIS NATJECATELJA (48)

SK The Nugget (3)
1. Marinko Gojić
2. Aleksandar Vučetić
3. Stipan Dolić

SC Hustler Academy (1)
1. Mario Petrović

SC Pot (1)
1. Darko Gašparović

BK Rijeka (1)
1. Roko Nikolić

BK Mr.Q (3)
1. Ivica Medunić
2. Jure Šiško
3. Tin Venos

BK Zlatar (6)
1. Saša Kušter
2. Robert Burić
3. Juraj Jurković
4. Krunoslav Slišković
5. Danijel Tot
6. Eduard Pintarić

BK Shooters (4)
1. Tomislav Rahle
2. Tin Dalipi
3. Goran Đorđević
4. Marijan Rahle

BK 8 Ball Sesvete (17)
1. Zdenko Bokšić
2. Josip Berišić
3. Denis Maretić
4. Marko Perić
5. Dario Jozić
6. Edvin Radovanović
7. Tihomir Smolko
8. Edin Redžić
9. Igor Jurišić
10. Mladen Sever
11. Nihad Porić
12. Domagoj Tikvić
13. Karlo Salkić
14. Andrej Radovanović
15. Antonio Dumančić
16. Stjepko Hunjet
17. Boris Herceg

BK Metropolis (12)
1. Mateo Majstorović
2. Borna Bevanda
3. Zoran Husul
4. Denis Budak
5. Ivan Samaržija
6. Matija Verić
7. Bruno Kuvek
8. Krešo Ceraj
9. Tin Petljak
10. Miro Mlinarić
11. Marko Mijat
12. Davorin Meštrić