2. HBL – 3. TURNIR REGIJE JUG

Plakati-HBS-face-2-HBL-Jug

2. HBL – REGIJA JUG – 3. TURNIR – Pobjednik Berislav Šilić

11. i 12. svibnja 2019. godine u biljarskom klubu Desetka Split održao se 3. turnir 2. HBL – regije Jug. Na turniru je nastupilo 32 natjecatelja iz 8 klubova.

Pobjednik turnira je Berislav Šilić iz BK Desetka koji je u finalu pobijedio Božo Propadala iz BK Olimp. Brončane medalje osvojili su Radoslav Knežić iz BK Pink Panther te Marin Cokarić iz BK Desetka. Čestitke osvajačima medalja!

ŽDRIJEB TURNIRA | RANG-LISTA

NAJAVA

Treći turnir 2. HBL u sezoni 2019. za regiju JUG održati će se za vikend 11. i 12. svibnja 2019. godine u prostorijama BK „Desetka” Split. Turnir započinje u subotu 11. svibnja 2019. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina desetka (10-Ball).
Pravo nastupa na turniru imaju svi natjecatelji koji se ne natječu u 1. HBL. te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu jug@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 8. svibnja 2019. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 10. svibnja 2019. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.
Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 10. svibnja 2019. godine na stranici cuescore.com.
Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Takoder, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.
Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

POPIS NATJECATELJA (33)

BK OLIMP (4)
1. Igor Škorić
2. Goran Bogunović
3. Božo Propadalo
4. Robert Grubić

BK DESETKA (8)
1. Tomislav Pilj
2. Marin Milovčić
3. Marin Cokarić
4. Petar Škomrlj
5. Dražen Šaškor
6. Damir Roje
7. Berislav Šilić
8. Marko Jurić

BK MERIT (6)
1. Marin Lolić
2. Duje Glavinić
3. Vjeko Šoškić
4. Vedran Gracin
5. Ivan Šantić
6. Goran Bazina

BK ŠIBENIK (3)
1. Mario Dražić
2. Martin Krstić
3. Petar Palić

BK ZEUS (4)
1. Mile Afić
2. Marin Bilić
3. Mladen Zečić
4. Tomislav Ljulj

BK SNEAKY PETE (1)
1. Marko Šola

BK PINK PANTHER (3)
1. Radoslav Knežić
2. Špiro Cokrić
3. Mario Sopta

BK DRNIŠ (4)
1. Nikola Odak
2. Zdenko Puljić
3. Jere Puljić
4. Mate Močić