2. HBL – 3. TURNIR REGIJE ISTOK

Plakati-HBS-face-2-HBL-Istok

2. HBL – REGIJA ISTOK – 3. TURNIR – Pobjednik Mario Hmura

I tako je 11. svibnja 2019. godine odigran još jedan turnir, ovaj put 3. turnir 2. HBL – Regija Istok u prostorijama biljarskog kluba Plana B u Osijeku. Na turniru je nastupio 21 igrač iz 2 kluba. Igrala se disciplina 10-Ball u kojoj su igrom dominirali Mario Hmura i Tomislav Cvitanušić, koji su se ujedno našli u finalu gdje je Mario Hmura odigrao meč života i zasluženo osvojio prvo mjesto. Ostali igrači su odigrali jako dobro gdje je u tim igrama bilo podosta zanimljivih mečeva. U polufinalu su igrali još Tomislav Cvitanušić protiv Igora Troskota (8-3) i Novica Marjanović protiv Mario Hmure ( 5-8) zahvaljujem svim igračima na odazivu i vidimo se.

ŽDRIJEB TURNIRA | RANG-LISTA

NAJAVA

Treći turnir 2. HBL u sezoni 2019. za regiju ISTOK održati će se za vikend 11. i 12. svibnja 2019. godine u prostorijama BK „Plan B” Osijek. Turnir započinje u subotu 11. svibnja 2019. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina desetka (10-Ball).
Pravo nastupa na turniru imaju svi natjecatelji koji se ne natječu u 1. HBL. te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu istok@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 8. svibnja 2019. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 10. svibnja 2019. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.
Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 10. svibnja 2019. godine na stranici cuescore.com.
Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Takoder, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.
Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

POPIS NATJECATELJA (21)

BK PLAN B (18)
1. Sebastijan Križanić
2. Luka Buljan
3. Toni Delić
4. Dalibor Pipunić
5. Igor Troskot
6. Dinko Šokčević
7. Tomislav Cvitanušić
8. Vedran Vojvodić
9. Ivan Tolić
10. Juraj Vojvodić
11. Sven Markušev
12. Mario Uštar
13. Saša Djukić
14. Gordan Farkaš
15. Novica Marjanović
16. Nikola Šutalo
17. Matej Opačak
18. Mario Hmura

BK CIBALIA (3)
1. Krešimir Markanović
2. Darko Vidović
3. Franjo Čanaki