2. HBL – 3. TURNIR – REGIJA ISTOK

Plakati-HBS-face-2-HBL-Istok

KREŠIMIR VUKOVIĆ POBJEDNIK!

Krešimir Vuković iz biljarskog kluba Plan B pobjednik je 3. turnira 2. HBL ISTOK. U finalu je pobijedio Marjana Vukovića iz BK Cibalia, dok su treće mjesto podijelili Darko Vidović (BK Cibalia) i Mario Hmura (BK Plan B).
Na turniru je nastupilo 22 od prijavljenih 24 natjecatelja iz 2 kluba.

ŽDRIJEB | RANG-LISTA

NAJAVA

Treći turnir 2. HBL u sezoni 2020. za regiju ISTOK održati će se za vikend 3. i 4. listopada 2020. godine u prostorijama BK “PLAN B” Osijek. Turnir započinje u subotu 3. listopada 2020. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina osmica (8-Ball).

Pravo nastupa na turniru imaju svi natjecatelji koji se ne natječu u 1. HBL. te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu istok@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 30. rujna 2020. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 2. listopada 2020. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 2. listopada 2020. godine na stranici cuescore.com.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za sezonu 2020.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora, a sve će biti jasno naznačeno na ulazu u prostor za igru. Mole se svi igrači da postupaju u skladu s navedenim.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (22):

BK Cibalia (9)
 1. Krešimir Markanović
2. Darko Vidović
3. Danijel Ozdanovac
4. Ivan Lončarić
 5. Dragan Đuraković
 6. Bruno Ivković
 7. Marjan Vuković
 8. Tihomir Kohon
9. Franjo Čanaki
Plan B (13)
1. Dalibor Pipunić
2. Dinko Šokčević
3. Gordan Farkaš
4. Krešimir Vuković
5. Ivan Grubišić
6. Matej Opačak
7. Mario Hmura
8. Juraj Vojvodić
9. Sven Markušev
10. Matej Matković
11. Nenad Havelka
12. Filip Kotromanović
13. Ivan Tolić