2. HBL – 2. TURNIR REGIJE SJEVER

Plakati-HBS-face-2-HBL-Sjever

2. HBL – REGIJA SJEVER – 2. TURNIR – Pobjednik Dario Škorput

6. i 7. travnja 2019. godine u biljarskom klubu 8 Ball Sesvete održao se 2. turnir 2. HBL – regije Sjever. Na turniru je nastupilo 49 natjecatelja iz 8 klubova.

Pobjednik turnira je Dario Škorput iz BK Metropolis koji je u finalu pobijedio Tomislava Rahlea iz BK Shooters. Brončane medalje osvojili su Tin Petljak iz BK Metropolis te Saša Kušter iz BK Zlatar. Čestitke osvajačima medalja!

ŽdrijebRang-lista

NAJAVA

Drugi turnir 2. HBL u sezoni 2019. za regiju SJEVER održati će se za vikend 6. i 7. travnja 2019. godine u prostorijama BK “8 Ball” Sesvete. Turnir započinje u subotu 6. travnja 2019. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina devetka (9-Ball).

Pravo nastupa na turniru imaju svi natjecatelji koji se ne natječu u 1. HBL. te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu sjever@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 3. travnja 2019. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 5. travnja 2019. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira samo od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 5. travnja 2019. godine na stranici cuescore.com.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Takoder, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

POPIS NATJECATELJA (50)

BK RIJEKA (3)
1. Roko Nikolić
2. Dario Grgurić
3. Filip Adžić

SC Pot (1)
1. Darko Gašparović

BK Zlatar (6)
1. Juraj Jurković
2. Saša Kušter
3. Mario Demikeli
4. Krunoslav Slišković
5. Danije Tot
6. Eduard Pintarić

BK Shooters (4)
1. Tomislav Rahle
2. Tin Dalipi
3. Krunoslav Mišir
4. Goran Đorđević

SC The Nugget (2)
1. Stipan Dolić
2. Aleksandar Vučetić

BK 8 Ball Sesvete (21)
1. Roman Božičević
2. Josip Berišić
3. Denis Maretić
4. Hrvoje Mavrek
5. Marko Perić
6. Goran Antunović
7. Dario Jozić
8. Tihomir Smolko
9. Edin Redžić
10. Igor Jurišić
11. Mladen Sever
12. Nihad Porić
13. Ivan Peras
14. Tomislav Herjavić
15. Florijan Marić
16. Antonio Dumančić
17. Boris Herceg
18. Marija Perić
19. Zdenko Bokšić
20. Stjepko Hunjet
21. Darko Šiljeg

BK Metropolis (11)
1. Krešo Ceraj
2. Davorin Meštrić
3. Zoran Husul
4. Ivan Samaržija
5. Dario Škorput
6. Denis Budak
7. Matija Verić
8. Bruno Kuvek
9. Miro Mlinarić
10. Marko Mijat
11. Tin Petljak

BK Mr. Q (2)
1. Ivica Medunić
2. Jure Šiško