2. HBL – 2. TURNIR – REGIJA JUG

Plakati-HBS-face-2-HBL-Jug

ŠPIRO COKARIĆ POBJEDNIK

Špiro Cokarić iz biljarskog kluba Pink Panther pobjednik je 2. turnira 2. HBL JUG. U finalu je pobijedio Igora Škorića iz BK Olimp, dok su treće mjesto podijelili Berislav Šilić iz BK Beretka i Mario Sopta iz BK Pink Panther.
Na turniru je nastupilo 28 natjecatelja iz 7 klubova.

ŽDRIJEB | RANG-LISTA

NAJAVA

Drugi turnir 2. HBL u sezoni 2020. za regiju JUG održati će se za vikend 27. i 28. lipnja 2020. godine u prostorijama BK “BERETKA” Split. Turnir započinje u subotu 27. lipnja 2020. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina devetka (9-Ball).

Pravo nastupa na turniru imaju svi natjecatelji koji se ne natječu u 1. HBL. te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu jug@biljar.hr  (zadnji rok za prijavu je srijeda 24. lipnja 2020. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 26. lipnja 2020. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 26. lipnja 2020. godine na stranici cuescore.com.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za sezonu 2020.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora, a sve će biti jasno naznačeno na ulazu u prostor za igru. Mole se svi igrači da postupaju u skladu s navedenim.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (29):

BK Olimp (1)
1. Igor Škorić
BK Pink Panther (3)
1. Špiro Cokarić
2. Mario Sopta
3. Vinko Roje
BK Merit (5)
1. Vinko Smolić
2. Goran Bazina
3. Dragan Mrvalj
4. Vedran Gracin
5. Hrvoje Tomičić
BK Beretka (4)
1. Berislav Šilić
2. Mladen Vukman
3. Duje Glavinić
4. Dražen Šaškor
BK Desetka (9)
1. Marko Jurić
2. Damir Roje
3. Goran Nizić
4. Zlatko Jakulj
5. Mladen Kelava
6. Frane Petričević
7. Petar Škomrlj
8. Marin Milovčić
9. Tomislava Palinić
BK Drniš (3)
1. Zdenko Puljić
2. Nikola Odak
3. Josip Kulušić
BK Zeus (4)
1. Hrvoje Hrgović
2. David Bašić
3. Marin Bilić
4. Ferdinand Arambašić