2. HBL – 2. TURNIR – REGIJA ISTOK

Plakati-HBS-face-2-HBL-Istok

2. HBL – 2. TURNIR – REGIJA ISTOK – Pobjednik Ronald Mijatović

Ovog vikenda se u biljarskom klubu Cibalia održao 2. turnir 2. HBL regije Istok. Na turniru je nastupilo 25 natjecatelja iz 2 kluba.

Pobjednik turnira je Ronald Mijatović iz BK Cibalia koji je u finalu pobijedio Tihomira Kohona iz BK Cibalia. Brončane medalje osvojili su Josip Smolčić iz BK Cibalia te Mario Uštar iz BK Plan B. Čestitke osvajačima medalja!

Ždrijeb

NAJAVA

Drugi turnir 2. HBL u sezoni 2019. za regiju ISTOK održati će se za vikend 9. i 10. ožujka 2019. godine u prostorijama BK “Cibalia” Vinkovci. Turnir započinje u subotu 9. ožujka 2019. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina devetka (9-Ball).
Pravo nastupa na turniru imaju svi natjecatelji koji se ne natječu u 1. HBL. te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu istok@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 6. ožujka 2019. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Sve naknadne prijave neće se uvažavati. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 8. ožujka 2019. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.
Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 8. ožujka 2019. godine na stranici cuescore.com.
Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Takoder, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.
Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

POPIS NATJECATELJA (25)

BK CIBALIA (10)
1. Ivan Lončarić
2. Krešimir Markanović
3. Darko Vidović
4. Tihomir Kohon
5. Krešimir Kruljac
6. Franjo Čanaki
7. Ronald Mijatović
8. Marjan Vuković
9. Josip Smolčić
10. Dragan Đuraković

BK PLAN B (15)
1. Sven Markušev
2. Gordan Farkaš
3. Dalibor Pipunić
4. Ivan Grubišić
5. Dinko Šokčević
6. Saša Đukić
7. Ivan Tolić
8. Zvonko Pešo
9. Vedran Vojvodić
10. Juraj Vojvodić
11. Nenad Havelka
12. Mario Uštar
13.Toni Delić
14. Novica Marjanović
15. Krešimir Gudelj