1. HBL – Klupsko PH

Plakati-HBS-face-klupsko

HBS organizira 1. HBL – Klupsko PH za sezonu 2019.
Natjecanje se održava u dvije regije – SJEVER i JUG, u regiji JUG sudjeluje 8 klubova: · BK ZEUS · BK DESETKA · BK MERIT · BK SNEAKY PETE · BK ŠIBENIK · BK DRNIŠ · BK PINK PANTHER · BK OLIMP, te u regiji SJEVER 6 klubova: BK METROPOLIS · BK PLAN B · BK Mr.Q · BK 8 BALL SESVETE · BK ZLATAR · BK CIBALIA.
Natjecanje započinje u travnju, dok je završnica s 6 najbolje plasiranih klubova (po 3 iz svake regije) planirana u studenom/prosincu ove godine.
Svaki klub će odigrati dva susreta protiv svakog protivnika iz svoje regije, jedom kao domaćin, jednom kao gost. U pojedinom susretu igraju se četri pojedinačna susreta u disciplinama Straight Pool, 8-Ball, 9-Ball i 10-Ball te dva susreta parova u disciplinama 9-Ball i 10-Ball.
Dress code za prvi dio sezone: obvezna klupska ili polo majica, hlače, cipele ili tenisice (nisu dozvoljene trenirke, kratke hlače i svi oblici papuča (japanke i sl.). U drugom dijelu sezone tj. u završnici prvenstva Dress-code B je obvezan.

Ukupni i pojedinačni rezultati susreta vidljivi su na cuescore-u za:
REGIJU JUG i REGIJU SJEVER.

1. KOLO – travanj (14 tjedan) 2019. godine

REGIJA JUG
BK Sneaky Pete 3:3 BK Zeus
BK Desetka 2:4 BK Merit
BK Šibenik 3:3 BK Olimp
BK Drniš 3:3 BK Pink Panther
Dana 2.4.2019. U prostoru BK Drniš odigran je susret 1. kola Klupskog PH-JUG između BK Drniš i BK Pink Panter. Nastupali su Nikola Odak, Zdenko i Jere Puljić te Vice Bačić za domaćine, a gosti su bili u sastavu: Rade Knežić, Pero Tomić, Mario Sopta, Željan Radosavljević i Špiro Cokarić. U fer i korektnom susretu rezultat je na kraju neriješen 3:3

REGIJA SJEVER
BK Cibalia 0:6 BK Metropolis
Održan je susret između BK “Cibalia” – BK “Metropolis” dana 03.04.2019. godine. Za BK “Cibalia” nastupili su: Smolčić Josip, Vuković Marjan, Đuraković Dragan, Vidović Darko, Čanaki Franjo i Ančić Vice. Za BK “Metropolis” nastupili su: Bartol Michael, Prusac Ivan, Bartol Roberto, Samaržija Ivan i Petljak Tin.Krajnji rezultat je bio 0:6 za BK “Metropolis”.Susret je odigran u fer i sportskom duhu bez primjedbi od bilo kojeg natjecatelja, nakon susreta prijateljsko druženje i večera.

BK Plan B : BK Zlatar
BK Mr.Q 6:0 BK 8 Ball Sesvete