1. REGIONALNI TURNIR

Plakati-HBS-face-2-HBL

POBJEDNICI MEDUNIĆ, VUNJAK I ŠKORIĆ

Ovog vikenda odigravali su se prvi Regionalni turniri u Sezoni 2021. Kroz sve tri regije nastupilo je 67 natjecatelja iz 11 biljarskih klubova.

U regiji Sjever turnir je osvojio Ivica Medunić (BSK Mosconi) pobijedivši u finalu Ronalda Mijatovića (BK 8 Ball Sesvete). Brončane medalje osvojili su Vladimir Škvorc (BK Zlatar) i Tomislav Pilj (BK Metropolis).

U regiji Istok turnir je osvojioVedran Vunjak (BK Plan B) pobijedivši u finalu Ivana Vickovića (BK Plan B). Brončane medalje osvojili su Tihomir Kohon (BK Cibalia) i Ivan Grubišić (BK Plan B).

U regiji Jug turnir je osvojio Igor Škorić (BK Pink Panther) pobijedivši u finalu Zdenka Puljića (BK Drniš). Brončane medalje osvojili su Božo Propadalo (BK Merit) i Mladen Kelava (BK Desetka).

RANG-LISTA SJEVER | RANG-LISTA ISTOK | RANG-LISTA JUG

ŽDRIJEB

REGIJA SJEVER | REGIJA ISTOK | REGIJA JUG

NAJAVA

Prvi turnir 2. kategorije – Regionalni turnir u sezoni 2021. za regije SJEVER, JUG i ISTOK održati će se za vikend 30. i 31. listopada 2021. godine u prostorijama:
BK “8 Ball Sesvete” za regiju SJEVER,
BK “Merit” za regiju JUG,
BK “Plan B” za regiju ISTOK.

Turnir započinje u subotu 30. listopada 2021. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina desetka (10-Ball).

Na Regionalnom turniru mogu se natjecati svi licencirani natjecatelji HBS-a, osim prvih 16 natjecatelja s rang-liste 1. HBL iz sezone 2020. godine te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu sjever@biljar.hr jug@biljar.hr istok@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 27. listopada 2021. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 29. listopada 2021. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 29. listopada 2021. godine na stranici cuescore.com.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za sezonu 2021.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora. Za vrijeme natjecanja samo natjecatelji i organizatori smiju boraviti u prostoru za natjecanje.
Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecatelja i organizatora, ne dolaze na natjecanje.
Prilikom dolaska na mjesto održavanja natjecatelja obvezno je nošenje zaštitnih maski. Molimo sve sudionike da pripreme svoja vlastita dezinfekcijska sredstva te da drže preporučeni razmak od ostalih sudionika na natjecanju. Molimo predstavnike klubova neka pripreme svoju kemijsku olovku kako bi mogli ispuniti potrebne obrasce.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA – REGIJA SJEVER (29)

SK The Nugget (1)
1. Aleksandar Vučetić

BK Zlatar (4)
1. Eduard Pintarić
2. Vladimir Škvorc
3. Saša Kušter
4. Tomislav Juriša

BK Metropolis (8)
1. Borna Bevanda
2. Tomislav Pilj
3. Krešo Ceraj
4. Zdenko Bokšić
5. Kristijan Draganić
6. Matija Valković
7. Zoran Husul
8. Ivan Samaržija

BSK Mosconi (3)
1. Borna Brekalo
2. Mateo Majstorović
3. Ivica Medunić

BK 8 Ball Sesvete (13)
1. Dario Jozić
2. Tihomir Smolko
3. Domagoj Tikvić
4. Roman Božičević
5. Tomislav Herjavić
6. Nino Porić
7. Igor Jurišić
8. Ivan Peras
9. Ronald Mijatović
10. Aleksandra Krisper
11. Predrag Dešić
12. Domagoj Lončarek
13. Antonio Knezović

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA – REGIJA ISTOK (20)

BK Cibalia (5)
1. Krešimir Markanović
2. Darko Vidović
3. Marjan Vuković
4. Tihomir Kohon
5. Ivan Bekavac

BK Plan B (15)
1. Sven Markušev
2. Vedran Vunjak
3. Zoran Dmitrović
4. Saša Djukić
5. Filip Kotromanović
6. Matej Matković
7. Hrvoje Borovec
8. Juraj Vojvodić
9. Nikola Šutalo
10. Ivan Vicković
11. Ivan Grubišić
12. Krešimir Vuković
13. Nikša Petrović
14. Nenad Havelka
15. Zvonko Pešo

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA – REGIJA JUG (18)

BK Desetka (6)
1. Marin Milovčić
2. Petar Škomrlj
3. Frane Petričević
4. Goran Bogunović
5. Mladen Kelava
6. Marko Šola

BK Drniš (2)
1. Zdenko Puljić
2. Jere Puljić

BK Merit (6)
1. Božo Propadalo
2. Mladen Vukman
3. Ivan Šantić
4. Nikša Boban
5. Duje Glavinić
6. Marin Lolić

BK Pink Panther (4)
1. Vinko Roje
2. Igor Škorić
3. Špiro Cokarić
4. Ivan Ivanović