SEZONA 2022-1. REGIONALNI TURNIR-ŽDRIJEB

WhatsApp Image 2022-01-16 at 11.35.05

ŽDRIJEB

REGIJA SJEVER

NAJAVA

Prvi turnir 2. kategorije – Regionalni turnir u Sezoni 2022. za regije SJEVER, JUG i ISTOK održati će se za vikend 22. i 23. siječnja 2022. godine u prostorijama:
BK “8ball Sesvete” za regiju SJEVER,
BK “Desetka” za regiju JUG,
BK “Plan B” za regiju ISTOK.

Turnir započinje u subotu 22. siječnja 2022. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina desetka (10-Ball).

Na Regionalnom turniru mogu se natjecati svi licencirani natjecatelji HBS-a, osim prvih 8 natjecatelja s nacionalne rang-liste iz sezone 2021. godine te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu sjever@biljar.hr jug@biljar.hr istok@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 19. siječnja 2022. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 21. siječnja 2022. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 50,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 20. siječnja 2022. godine na stranici cuescore.com.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za sezonu 2022.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora. Za vrijeme natjecanja samo natjecatelji i organizatori smiju boraviti u prostoru za natjecanje.
Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecatelja i organizatora, ne dolaze na natjecanje.
Prilikom dolaska na mjesto održavanja natjecatelja obvezno je nošenje zaštitnih maski. Molimo sve sudionike da pripreme svoja vlastita dezinfekcijska sredstva te da drže preporučeni razmak od ostalih sudionika na natjecanju. Molimo predstavnike klubova neka pripreme svoju kemijsku olovku kako bi mogli ispuniti potrebne obrasce.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED  PRIJAVLJENIH NATJECATELJA – REGIJA SJEVER (35)

BK Zlatar (8)
1. Eduard Pintarić

2. Danijel Tot
3. Vladimir Škvorc
4. Tomislav Juriša
5. Robert Burić
6. Saša Kušter
7. Mario Demikeli
8. Juraj Jurković

BK Metropolis (8)
1.  Goran Gluščić

2.  Zdenko Bokšić
3.  Zoran Husul
4.  Ivan Samaržija
5.  Kristijan Draganić
6.  Borna Bevanda
7.  Denis Budak
8.  Edin Fetahović

BK 8 Ball Sesvete (14)
1. Mario Gulić
2. Robert Gulić
3. Zvonimir Topalović
4. Miodrag Dugina
5. Dario Jozić
6. Tihomir Smolko
7. Domagoj Tikvić
8. Luka Peruško
9. Kristijan Kipson
10. Saša Fundak
11. Stjepko Hunjet
12. Karlo Salkić
13. Antonio Knezović
14. Roman Božičević

BK Shooters (2)
1. Tin Dalipi
2. Krunoslav Mišir

BK Rijeka (1)
1. Nenad Merkaš

BSK Mosocni (2)

1. Mateo Majstorović

2. Edi Smolčak