HBL KLUPSKO PRVENSTVO HRVATSKE

ŽDRIJEB I SATNICA – REGIJA SJEVER

LIVE STREAM REGIJA SJEVER

Prvi dio sezone održati će se u dva vikenda 2. i 3. travnja te 11. i 12. lipnja 2022. godine. Prvi dio sezone igra se jednokružno. Finalni dio će održati 3. i 4. prosinca 2022. godine na kojem nastupaju po 3 najbolje plasirana kluba iz svake regije, s time da najbolje plasirani klubovi iz svake regije nastupaju direktno u polufinalu. U prvom dijelu sezone discipline 8-Ball i 10-Ball igraju se do 6 dobijenih partija, disciplina 9-Ball do 7 dobijenih partija, a “Straight-pool” do 75 bodova.

Pravo nastupa imaju svi registrirani klubovi koji zadovoljavaju uvjete natjecanja u natjecateljskoj sezoni te su ispunili svoje financijske obveze prema HBS-u. U prijavi je potrebno navesti minimalno 4 natjecatelja koji će nastupiti za klub u tekućoj sezoni. Moguća je i naknadna prijava natjecatelja, a prije prvog nastupa pojedinog natjecatelja. Maksimalni broj natjecatelja u tekućoj sezoni za pojedini klub iznosi 12 natjecatelja ukupno. Svi natjecatelji moraju imati plaćenu licencu za tekuću sezonu. Klub može prijaviti više stranih državljana, ali u pojedinom susretu može nastupiti jedan strani državljanin. Kotizacija za klupsko PH je 500,00 kn i mora biti uplaćena do 1. travnja 2022. Prijavu je potrebno poslati na e-mail crotour@biljar.hr najkasnije 30. ožujka 2022. godine.

Napomena – na svim susretima obvezan je Dress code B.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora. Za vrijeme natjecanja samo natjecatelji i organizatori smiju boraviti u prostoru za natjecanje.
Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecatelja i organizatora, ne dolaze na natjecanje.
Prilikom dolaska na mjesto održavanja natjecatelja obvezno je nošenje zaštitnih maski. Molimo sve sudionike da pripreme svoja vlastita dezinfekcijska sredstva te da drže preporučeni razmak od ostalih sudionika na natjecanju. Molimo predstavnike klubova neka pripreme svoju kemijsku olovku kako bi mogli ispuniti potrebne obrasce.

PREGLED PRIJAVLJENIH KLUBOVA:

REGIJA – SJEVER

BK 8ball Sesvete
1. Edin Redžić
2. Ronald Mijatović
3. Ivan Galić
4. Luka Galić
5. Nino Porić

BK Cibalia
1. Bruno Ivković
2. Tihomir Kohon
3. Ivan Lončarić
4. Ivan Bekavac
5. Franjo Čanaki
6. Krešimir Markanović
7. Marjan Vuković
8. Anton Kelava
9. Darko Vidović

BK Metropolis
1. Michel Bartol
2. Roberto Bartol
3. Dario Škorput
4. Filip Bermanec
5. Željko Dozan
6. Tomislav Pilj
7. Kristijan Draganić
8. Zoran Husul
9. Ivan Samaržija
10. Ivan Prusac

BK Plan B
1. Marko Lišnić
2. Vedran Vunjak
3. Krešimir Vuković
4. Ivan Vicković
5. Ivan Lišnić
6. Nikša Petrović
7. Zoran Dmitrović

BK Zlatar
1. Saša Kušter
2. Vladimir Škvorc
3. Robert Burić
4. Juraj Jurković
5. Samir Antunović
6. Tomislav Juriša

REGIJA – JUG

BK Šibenik
1. Dejan Matura
2. Petar Palić
3. Darko Opat
4. Martin Krstić
5. Marko Jelić
6. Neven Jukić