1. HBL – 5. Croatia Cup – Ždrijeb

5.turnir1HBL2018

Peti Croatia Cup u sezoni 2017/18. održati će se za vikend 15. i 16. rujna  2018. godine u biljarskom klubu “Zeus” Kaštel Kambelovac s početkom u 10 sati. Na turniru će se igrati disciplina desetka (10-Ball).

Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Nastupiti mogu svi licencirani natjecatelji koji su osigurali nastup na turnirima 1. HBL. Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu, crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 12. rujna 2018. do 24 sata). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja, godinu rođenja, klub za koji natjecatelj nastupa, naziv i kategoriju natjecanja.
Nakon roka za prijavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). Natjecatelji koji ne nastupe ne dobivaju bodove za taj turnir.
Ždrijeb turnira biti će obavljen u četvrtak u jutarnjim satima (objavljen će biti u četvrtak oko 20:00 sati), svi zainteresirani mogu pristupiti ždrijebu turnira (za detalje je potrebno kontaktirati voditelja turnira).
Kotizacija za turnir iznosi 200,00 kn, svi igrači 1. HBL obvezni su uplatiti kotizaciju. Uplata kotizacije moguća je gotovinom prije početka turnira.

Obveze:
Molimo sve igrače da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama , liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite se na službeni e-mail saveza. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni igrači moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru.
Molimo igrače da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo igrače da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

Ždrijeb