1. HBL – 3. CROATIA CUP-OTKAZAN

Plakati-HBS-1Liga

ŽDRIJEB

NAJAVA

Treći Croatia Cup u sezoni 2019. održati će se za vikend 8. i 9. lipnja 2019. godine u biljarskom klubu “Plan B” Osijek s početkom u 10 sati. Na turniru će se igrati disciplina desetka (10-Ball).
Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Nastupiti mogu svi licencirani natjecatelji koji su osigurali nastup na turnirima 1. HBL. Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu, crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 5. lipnja 2019. do 20 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje. Nakon roka za prijavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). Natjecatelji koji ne nastupe ne dobivaju bodove za taj turnir.
Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 7. lipnja 2019. godine na stranici cuescore.com.
Kotizacija za turnir iznosi 200,00 kn, svi igrači 1. HBL obvezni su uplatiti kotizaciju. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.
Obveze:
Molimo sve igrače da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni igrači moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo igrače da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Takoder, molimo igrače da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu. Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

POPIS PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (19)

BK Zeus
1. Ivo Milin
2. Jordan Sobin

BK Plan B
1. Marko Lišnić
2. Luka Kutleša
3. Ivan Lišnić
4. Borna Vukojević
5. Zoran Dmitrović
6. Filip Kotromanović
7. Vedran Vunjak

BK Desetka
1. Ante Šola

BK Metropolis
1. Michel Bartol
2. Roberto Bartol
3. Goran Gluščić
4. Kristijan Draganić
5. Željko Dozan
6. Ivan Prusac

BK Zlatar
1. Vladimir Škvorc

BK Olimp
1. Tomislav Šušić

BK Mr. Q
1. Filip Bermanec