1. HBL – 3. Croatia Cup

Plakati-HBS-1Liga

1. HBL – 3. CROATIA CUP – Pobjednik Roberto Bartol

19. listopada 2019. godine u biljarskom klubu Plan B iz Osijeka održao se 3. Croatia Cup. Na turniru je nastupio 18 natjecatelja iz 8 klubova.
Pobjednik turnira je Roberto Bartol iz BK Metropolisa koji je u finalu pobijedio Marka Lišnića iz BK Plan B. Brončane medalje osvojili su Ante Šola iz BK Desetka te Tomislav Šušić iz BK Olimp. Čestitke osvajačima medalja!

Ante Šola zadržao je istu prednost ispred Tomislava Šušića, dok je Roberto Bartol pobjedom otvorio mogućnost osvajanja prvenstva ukoliko uspije osvojiti zadnji turnir 1. HBL. Marko Lišnić uspio se ponovno plasirati unutar četiri najbolja biljarista bez obzira što nije nastupio na jednom turniru. Filip Bermanec zaostaje 70 bodova i treba dobar rezultat za povratak u 4 najbolja. Zadnji turnir 1. HBL odigrava se mjesec dana kada će biti poznat prvak Hrvatske za sezonu 2019.

ŽDRIJEB | RANG-LISTA

NAJAVA

Treći Croatia Cup u sezoni 2019. održati će se za vikend 19. i 20. listopada 2019. godine u biljarskom klubu “Plan B” Osijek s početkom u 10 sati. Na turniru će se igrati disciplina desetka (10-Ball).
Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Nastupiti mogu svi licencirani natjecatelji koji su osigurali nastup na turnirima 1. HBL. Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu, crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 16. listopada 2019. do 20 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje. Nakon roka za prijavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). Natjecatelji koji ne nastupe ne dobivaju bodove za taj turnir.
Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 18. listopada 2019. godine na stranici cuescore.com.
Kotizacija za turnir iznosi 200,00 kn, svi igrači 1. HBL obvezni su uplatiti kotizaciju. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.
Obveze:
Molimo sve igrače da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni igrači moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo igrače da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Takoder, molimo igrače da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu. Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (18)

BK Desetka (1)
1. Ante Šola

BK Zeus (2)
1. Ivo Milin
2. Jordan Sobin

BK Plan B (8)
1. Marko Lišnić
2. Ivan Lišnić
3. Filip Kotromanović
4. Borna Vukojević
5. Vedran Vunjak
6. Luka Kutleša
7. Ivan Vicković
8. Zoran Dmitrović

BK Hustler Academy (1)
1. Ante Šustić

BK Olimp (1)
1. Tomislav Šušić

BK Zlatar (1)
1. Vladimir Škvorc

BK Mr. Q (1)
1. Filip Bermanec

BK Metropolis (3)
1.  Roberto Bartol
2.  Željko Dozan
3.  Ivan Prusac