1. HBL – 2. Croatia Cup – ODGOĐEN

Plakati-HBS-1Liga

ZBOG EPIDEMIJE COVID-19 VIRUSA ODLUKOM UO HBS-a ODGOĐENO JE ODRŽAVANJE 2. CROATIA CUP-a. Naknadno će se odrediti novi datum održavanja turnira.

ŽDRIJEB

NAJAVA

Drugi Croatia Cup u sezoni 2020. održati će se za vikend 14. i 15. ožujka 2020. godine u biljarskom klubu “Metropolis” Zagreb s početkom u 10 sati. Na turniru će se igrati disciplina devetka (9-Ball).
Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Nastupiti mogu svi licencirani natjecatelji koji su osigurali nastup na turnirima 1. HBL. Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu, crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 11. ožujka 2020. do 20 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje. Nakon roka za prijavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). Natjecatelji koji ne nastupe ne dobivaju bodove za taj turnir.
Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 13. ožujka 2020. godine na stranici cuescore.com.
Kotizacija za turnir iznosi 200,00 kn, svi igrači 1. HBL obvezni su uplatiti kotizaciju. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.
Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2020. sezonu. Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (17)

BK Olimp (1)
1. Marin Cokarić

BK Zlatar (1)
1. Vladimir Škvorc

BK Desetka (1)
1. Ante Šola

BK Shooters (1)

1. Tomislav Rahle

BK 8 Ball Sesvete (1)
1. Edin Redžić

BK Plan B (5)
1. Marko Lišnić
2. Ivan Lišnić
3. Saša Djukić
4. Borna Vukojević
5. Vedran Vunjak

BK Metropolis (7)
1. Roberto Bartol
2. Michel Bartol
3. Dario Škorput
4. Tin Petljak
5. Goran Gluščić
6. Željko Dozan
7. Ivan Prusac