1. HBL – 2. CROATIA CUP

1. HBL - 2. Croatia Cup

1. HBL – 2. CROATIA CUP – Pobjednik Marko Lišnić

23. i 24. ožujka 2019. godine u biljarskom klubu Zeus iz Kaštel Bambelovca održao se 2. Croatia Cup. Na turniru je nastupio 21 natjecatelj iz 8 klubova.

Pobjednik turnira je Marko Lišnić iz BK Plan B koji je u finalu pobijedio vodećeg na rang-listi Tomislava Šušića iz BK Olimp. Brončane medalje osvojili su Roberto Bartol iz BK Metropolis te Jordan Sobin iz BK Zeus. Čestitke osvajačima medalja!

Ždrijeb | Rang-lista

NAJAVA

Drugi Croatia Cup u sezoni 2019. održati će se za vikend 23. i 24. ožujka 2019. godine u biljarskom klubu “Zeus” Kaštela s početkom u 10 sati. Na turniru će se igrati disciplina devetka (9-Ball).
Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Nastupiti mogu svi licencirani natjecatelji koji su osigurali nastup na turnirima 1. HBL. Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu, crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 20. ožujka 2019. do 24 sata). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje. Nakon roka za prijavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). Natjecatelji koji ne nastupe ne dobivaju bodove za taj turnir.
Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 22. veljače 2019. godine na stranici cuescore.com.
Kotizacija za turnir iznosi 200,00 kn, svi igrači 1. HBL obvezni su uplatiti kotizaciju. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.
Obveze:
Molimo sve igrače da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni igrači moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo igrače da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Takoder, molimo igrače da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

POPIS NATJECATELJA (21)

BK Olimp (1)
1. Tomislav Šušić

BK HUSTLER ACADEMY (1)
1. Ante Šustić

BK Mr.Q (1)
1. Filip Bermanec

BK Metropolis (6)
1. Michel Bartol
2. Roberto Bartol
3. Željko Dozan
4. Kristijan Draganić
5. Goran Gluščić
6. Ivan Prusac

BK ZLATAR (1)
1. Tomislav Juriša

BK Plan B (8)
1. Marko Lišnić
2. Ivan Vicković
3. Borna Vukojević
4. Vedran Vunjak
5. Zoran Dmitrović
6. Filip Kotromanović
7. Luka Kutleša
8. Ivan Lišnić

BK ZEUS (2)
1. Ivo Milin
2. Jordan Sobin

BK Desetka (1)
1. Ante Šola