Cijeli turnir odigrati ce se u BK “Merit”

Link na ždrijeb:

2. CROATIA CUP

Drugi Croatia Cup u sezoni 2024 u disciplini 10-Ball održati će se za vikend 6. i 7. travnja 2024. godine u prostorijama BK “MERIT” Split i BK “ZEUS” , Kaštel Kambelovac. Turnir započinje u subotu
6. travnja 2024 godine u 10:00 sati.

Na turniru se mogu natjecati svi natjecatelji iz klubova koji imaju podmirenu godišnju članarinu HBS-a, koji mogu konkurirati za reprezentaciju te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 3. travnja 2024. do 20:00 sati).

Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak, 5. travnja 2024 godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir.

Kotizacija za turnir iznosi 30 EUR. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 15 EUR.

Ždrijeb turnira biti će objavljen u petak, 5. travnja 2024. godine na stranici cuescore.com.

Na turniru se igra disciplina 10-Ball po dvostrukom knock out sustavu, na 8 dobivenih partija tj. 7 dobivenih lijevoj strani ždrijeba. Nositelji se određuju prema broju prijavljenih natjecatelja, a na osnovu sportskog pravilnika.

Napomena:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2024. sezonu.

2. Croatia Cup  – Pregled prijavljenih natjecatelja (54)

BK Zlatar (3)
1. Saša Kušter
2. Tin Venos
3. Tomislav Juriša

BK Metropolis (5)
1. Roberto Bartol
2. Stipan Tucak
3. Tomislav Pilj
4. Željko Dozan
5. Goran Gluščić

BK 8 Ball Sesvete (6)
1. Edin Redžić
2. Mario Gulić
3. Robert Gulić
4. Ivan Galić
5. Luka Galić
6. Stipe Topić

BK Titan (2)
1. Aleksandar Ivanović
2. Kristijan Draganić

BK Shooters (6)
1. Tomislav Rahle
2. Goran Biškup
3. Boris Skeledžić
4. Tin Prokeš
5. Jan Dalipi
6. Tin Dalipi

BK Carota (1)
1. Filip Bermanec

BK Tesla (10)
1. Dario Goreta
2. Mate Teklić
3. Ante Milić
4. Danko Vidulin
5. Branimir Raić
6. Ljubomir Paro
7. Stefan Ostić
8 Špiro Cokarić
9. Igor Škorić
10. Božo Propadalo

BK Zeus (6)
1. Ivo Milin 
2. Ante Šola 
3. Ante Milovčić
4. Jordan Sobin
5. David Bašić
6. Marin Bilić

BK Desetka (3)
1. Frane Petričević
2. Berislav Šilić
3. Marko Šola

BK Pink Panther (2)
1. Vinko Roje
2. Radoslav Knežić

BK Šibenik (3)
1. Mario Petrović
2. Petar Palić
3. Dario Peran

BK Drniš (2)
1. Zdenko Puljić
2. Ivan Lovrić

BK Merit (4)
1. Mladen Vukman
2. Velimir Novoselec
3. Duje Glavinić
4. Vedran Gracin

BK Esseker(1)
1. Borna Vukojević