1. CROATIA CUP – Sezona 2022.

Plakati-HBS-face-1-CC-2022_960x480


ŽDRIJEB

1. CROATIA CUP-SEZONA 2022. 9-Ball

NAJAVA

Prvi Croatia Cup u disciplini 9-Ball u sezoni 2022. održati će se za vikend 12. i 13. veljače 2022. godine u prostorijama biljarskog kluba “8 Ball Sesvete” u Zagrebu, Kelekova 4.
Turnir započinje u subotu 12. veljače 2022. godine u 10:00 sati.

Na turniru se mogu natjecati svi natjecatelji iz klubova koji imaju podmirenu godišnju članarinu HBS-a, koji mogu konkurirati za reprezentaciju te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu: crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 9.veljače 2022. do 20:00 sati).

Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak, 11. veljače 2022. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir.

Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 100,00 kn.

Ždrijeb turnira biti će objavljen u petak, 11. veljače 2022. godine na stranici cuescore.com.

Na turniru se igra disciplina 9-Ball po dvostrukom knock-out sustavu, na 9 dobivenih partija tj. 8 dobivenih partija na lijevoj strani ždrijeba. Nositelji se određuju prema broju prijavljenih natjecatelja, a na osnovu sportskog pravilnika.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora. Za vrijeme natjecanja samo natjecatelji i organizatori smiju boraviti u prostoru za natjecanje.
Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecatelja i organizatora, ne dolaze na natjecanje.
Prilikom dolaska na mjesto održavanja natjecatelja obvezno je nošenje zaštitnih maski. Molimo sve sudionike da pripreme svoja vlastita dezinfekcijska sredstva te da drže preporučeni razmak od ostalih sudionika na natjecanju. Molimo predstavnike klubova neka pripreme svoju kemijsku olovku kako bi mogli ispuniti potrebne obrasce.

Natjecatelji moraju biti u sali 30 minuta prije planirane satnice za početak pojedinog susreta. Ukoliko se za to stvore uvjeti, susret može započeti i 30 minuta prije planirane satnice.
Sastanak predstavnika klubova i natjecatelja sa sucima te voditeljom turnira održati će se 20-ak minuta prije početka turnira. Molim predstavnike klubova neka informiraju svoje članove o smjernicama i uputama koje će voditelj turnira odrediti za pojedini turnir.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA – (40)

BK Zlatar (4)
1. Vladimir Škvorc
2. Tomislav Juriša
3. Juraj Jurković
4. Mario Petrović

BK Shooters (3)
1. Tin Dalipi
2. Petar Barišić
3. Tomislav Rahle

BK Šibenik(1)
1. Marko Jelić

BK Metropolis (13)
1. Edin Fetahović
2. Denis Budak
3. Borna Bevanda
4. Zoran Husul
5. Dario Škorput
6. Tomislav Pilj
7. Željko Dozan
8. Kristijan Draganić
9. Krešo Ceraj
10. Goran Gluščić
11. Zdenko Bokšić
12. Michel Bartol
13. Ivan Prusac

BSK Mosocni (3)
1. Edi Smolčak
2. Mateo Majstorović
3. Darko Šiljeg

BK Plan B (2)
1. Nathan Foro
2. Borna Vukojević

BK 8Ball Sesvete (14)
1. Robert Gulić
2. Mario Gulić
3. Zvonimir Toplaović
4. Miodrag Dugina
5. Tihomir Smolko
6. Domagoj Tikvić
7. Luka Peruško
8. Karlo Salkić
9. Roman Božičević
10. Igor Jurišić
11. Nino Porić
12. Armin Mehmedović
13. Edin Redžić
14. Tomislav Herjavić