1. CROATIA CUP – BERMANEC POBJEDNIK

Plakati-HBS-CC

REZULTATI

Filip Bermanec (BSK Mosconi) pobjednik je 1. Croatia cupa-9ball u sezoni 2021. odigranog proteklog vikenda u Splitu u prostorijama BK Desetka. U neizvjesnom finalu pobijedio je Michela Bartola (BK Metropolis) sa 9:8 . Treće mjesto na turniru osvojili su Igor Škorić (BK Pink Panther) i Tin Petljak (BSK Mosconi). Na nacionalnoj rang listi nakon pet održanih turnira vodi Michel Bartol (BK Metropolis) koji je ove godine igrao finale na svih pet turnira.

Pobjednik 1. Croatia cupa-9Ball sezona 2021
Filip Bermanec BSK Mosconi
Polufinalisti 1. Croatia cupa-9Ball sezona 2021

NAJAVA

Prvi Croatia Cup u disciplini 9-Ball u sezoni 2021. održati će se za vikend 23. i 24. listopada 2021. godine u prostorijama biljarskog kluba “Desetka” u Splitu, Doverska 11. Turnir započinje u subotu 23. listopada 2021. godine u 10:00 sati.

Na turniru se mogu natjecati svi natjecatelji iz klubova koji imaju podmirenu godišnju članarinu HBS-a, koji mogu konkurirati za reprezentaciju te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 20. listopada 2021. do 20:00 sati).

Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak, 22. listopada 2021. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir.

Kotizacija za turnir iznosi 200,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 100,00 kn.

Ždrijeb turnira biti će objavljen u petak, 22. listopada 2021. godine na stranici cuescore.com.

Na turniru se igra disciplina 9-Ball po dvostrukom knock out sustavu, na 9 dobijenih partija tj. 8 dobijenih partija na lijevoj strani ždrijeba. Nositelji se određuju prema broju prijavljenih natjecatelja, a na osnovu sportskog pravilnika.

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (22)

BK Desetka (6)
1. Ante Šola
2. Marin Milovčić
3. Petar Škomrlj
4. Frane Petričević
5. Goran Bogunović
6. Marko Šola

BK Merit (1)
1. Mladen Vukman

BK 8 Ball Sesvete (2)
1. Edin Redžić
2. Luka Galić

BK Metropolis (4)
1. Michel Bartol
2. Željko Dozan
3. Tomislav Pilj
4. Bruno Kuvek

BK Drniš (4)
1. Zdenko Puljić
2. Jere Puljić
3. Vice Bačić
4. Josip Kulušić

BK Pink Panther (1)
1. Igor Škorić

BSK Mosconi (4)
1. Roberto Bartol
2. Tin Petljak
3. Filip Bermanec
4. Mateo Majstorović